
Ohje on siis kinuskikissan sivuilta. (www.Kinuskikissa.fi)
Pohja:
200g Dominokeksejä
50g Margariinia
1ps Choko-cappuccino -kahvijauhetta
Suklaakahvitäyte:6 Liivatelehteä
1,5 dl Vahvaa kahvia
200g Maustamatonta tuorejuustoa
4dl Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100g Maitosuklaata
Vaniljakiille:2 Liivatelehteä
2,5dl Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Koristelu:Sinisiä Candy Melts -nappeja (www.confetti.fi)
Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Murskaa keksit kaulimella tai tehosekoittimella.
Sulata voi. Sekoita joukkoon keksimurska ja kahvijauhe.
Painele seos vuoan pohjalle.
Laite täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Keitä vahvaa kahvia (n 1,5 mittaa yhtä kuppia kohden)
Sulata liivatelehdet kuumaan kahviin.
Notkista tuorejuusto vatkaimella.
Lisää tuorejuuston joukkoon kahvi-liivateseos ohuena nauhana.
Vaahdota vaniljakastike. Lisää joukkoon tuorejuusto-kahviseos.
Paloittele suklaa ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Lisää suklaasula täytteeseen.
Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa pari-kolme tuntia.
Laita kiilteeseen tulevat liivatteet kylmään veteen.
Kuumenna 0,5dl vaniljakastiketta kattilassa ja sulata liivatteet.
Lisää joukkoon loppu vaniljakastike jotta seos jäähtyy.
Kaada täytteen päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia. Irrota kakku sitten vuoasta. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti