sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Herkullinen voileipäkakku

Voileipäkakku




24kpl täysjyväpaahtoleipää

Kostutukseen:
2,5dl lihalientä

Täyte:
200g palvikinkkua
100g purjoa
2prk piparjuurituorejuustoa
200g ranskankermaa

Koristelu ja kuorrutus
300g maustamatonta tuorejuustoa
1rkl maitoa
persiljaa
kirsikkatomaatteja
20-100g palvikinkkua

Leikkaa kinkku ja purjo pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon piparjuurituorejuusto ja ranskankerma.
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Asettele tarjoilulautaselle neljä peräkkäin ja kaksi vierekkäin. Tai vain neljä peräkkäin, jos teet pienemmän.
Kostuta lihaliemellä. Levitä kinkkutäytettä päälle. Asettele toinen kerros leipiä. Kostuta ja levitä päälle täytettä. Laita vielä yksi kerros, jonka jälkeen suojaa kelmulla ja anna olla seuraavaan päivään jääkaapissa.

Kannattaa ohentaa koristelua varten tuorejuusto maidolla. Levitä tuorejuustoa kakun pintaan.
Asettele päälle persiljaa, kurkkua ja tomaattikukkia.
Rullaa muutama palvikinkku ja laita kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti