125g margariinia
3dl sokeria
2 kananmunaa
200g taloussuklaata
1tl vanilliinisokeria
2tl leivinjauhetta
5dl vehnäjauhoja
2dl valkosuklaa-lime rahkaa
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten.
Sekoita joukkoon rouhittu suklaa. Lisää taikinan keskenään sekoitetut kuivat aineet
ja rahka vuorotellen.
Vinkki: Jos teet silikonivuoalla, kannattaa pidentää hieman kypsennysaikaa.
Ja lopussa laita leivinpaperi päälle, ettei mustu ihan hirveästi..
Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja kypsennä 175-asteisessa
uunissa noin tunnin ajan. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä ritilälle.
Vinkki: Voit kypsentää taikinan myös pienissä leivosvuoissa.
Kakun voi koristella tomusokerilla tai sulatetulla suklaalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti